STRANDUL NEPTUN – Proiecte de revitalizare inaintea deschiderii sezonului estival

STRANDUL NEPTUN 11

Intr-o conferinta de presa tinuta luni, 6 aprilie, edilul sef al municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat planurile Primariei de revitalizare a Strandului Neptun. Primarul a declarat urmatoarele: „Exista un val bun de investitii private la Strandul Neptun. Zona comerciala se activeaza; cel putin patru spatii comerciale noi vor fi deschise in acest an. Agentii economici ne-au cerut sprijin pentru revitalizarea acestei zone, iar noi incercam sa-i sprijinim. […] Putem spune ca in anul 2016 la Strandul Neptun o sa fie dotari mult mai importante, atat in zona comerciala cat si in zona bazinelor. Ma refer la amenajarea unui nou bazin de inot in zona comerciala, care sa duca la o mai buna activitate a agentilor economici, dar si la cumpararea de tobogane noi pentru bazinele de copii.”

In aceasta perioada se lucreaza intens la finalizarea coborarilor de pe noul pod pietonal si la amenajarea intrarilor in strand.

La cererea agentilor economici, se preconizeaza introducerea tarifului unic la strand, in valoare de 13 lei, daca gardurile dintre zona comerciala si cea a bazinelor vor fi inlaturate. De asemenea, se afla in studiu si construirea unei piscine.

Primarul Gheorghe Falca a mai declarat ca sunt solicitari pentru amenajarea de spatii comerciale in zona bazinelor, dar ca acestea nu au fost luate in considerare din cauza concurentei neloiale care s-ar creia intre agentii economici din cele doua zone – comerciala si de agrement.

Strandul Neptun se va deschide pe 1 mai, cand va fi dat in folosinta si noul pod pietonal si mai multe terase in zona comerciala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s